Blog

MEGÉRI FELÚJÍTOTT MOBILTELEFONT VÁSÁROLNI?

2023.11.14 16:01
MEGÉRI FELÚJÍTOTT MOBILTELEFONT VÁSÁROLNI?

Lelőjük a poént: ma már megéri! Alapvetően sokan ódzkodnak a használt mobiltelefonok vásárlásától. Sokszor beigazolódik a mondás, „olcsó húsnak híg a leve”. Aki járt már pórul használt mobil vásárlásával, tudja, az elején sok jóval kecsegtető, majd rövid ideig tartó használat után meghibásodó kütyü megvétele valójában pénzkidobás volt. Az ilyen vásárló valószínűleg többé sosem fog másodkézből elektronikai készüléket vásárolni. 

 

AKKOR MÉGIS MIÉRT ÉRI MEG?

Használt mobil megvásárlása nem ördögtől való dolog, feltéve, ha megbízható forrásból származik. Érdemes olyan helyről, olyan értékesítőtől vásárolni, aki hozzáértéssel képes „bevizsgálni” a készüléket. Kulcsfontosságú a készülék akkumulátorának állapota, mely 80 százalék feletti kapacitással még teljes felhasználói élményt nyújt, vagyis ugyanúgy mint az új telefonoknál, átlagos felhasználás mellett egy feltöltéssel egy teljes napon át „muzsikál”. Megbízható forrásból származó mobiltelefon estén a működéssel nem lesz probléma: frissített, stabil operációs rendszer fut rajta.

MÉG NEM GYŐZTÉL MEG!

A használt mobiltelefonok fénykorukban gyakran csúcs- de mindenképpen előkelő modellnek számítottak, mind az összeszerelés minőségét, mind pedig a tudásukat tekintve. Ezek a készülékek napjaink felhasználói környezetében is állják a sarat, sőt gyakran túlszárnyalják a sokkal drágább új telefonokat, melyeknek a gyártó a trendeknek megfelelően kisebb kapacitással és/vagy akár rövidebb élettartammal dobta piacra. Természetesen a legnyomósabb érv: a használt mobiltelefonok sokkal olcsóbbak, mint az újak.

NA, JÓ! ÉS MIÉRT A GÉP-HÁZ-tól VEGYEK HASZNÁLT MOBILT?

Ahogy felújított prémiumkategóriás laptopjainkat, a használt mobilokat is csak kipróbált, bevizsgált állapotban kínáljuk eladásra. Minden mobiltelefont alaposan tesztelünk, így biztos, hogy az akkumulátoraik kapacitása jó és minden funkciója tökéletesen működik, emiatt a készülékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk, mely akár 24 hónaposra is bővíthető.